Selecteer een pagina

RTV ZVL Privacy Policy

Privacybeleid voor de RTV-ZVL App

Laatst bijgewerkt: 06-03-2023

Dit privacybeleid beschrijft hoe persoonlijke informatie wordt verzameld, gebruikt en gedeeld wanneer u de RTV-ZVL App gebruikt die is gemaakt door Around Media in opdracht van Stichting Omroep Terneuzen.

Welke persoonlijke informatie verzamelen we?

Wanneer u de RTV-ZVL App gebruikt, kunnen we de volgende informatie verzamelen:

  • Apparaatinformatie: We kunnen informatie verzamelen over het apparaat dat u gebruikt om de app te gebruiken, inclusief het besturingssysteem, het unieke apparaat-ID en andere informatie over het mobiele apparaat.
  • Log informatie: Wanneer u de RTV-ZVL App gebruikt, kunnen we automatisch bepaalde informatie verzamelen en opslaan in serverlogboeken. Dit kan onder andere uw IP-adres, browsertype en -taal, datum en tijd van uw verzoek, doorverwijzende / exit-pagina’s en URL’s, het aantal klikken, apparaatgebeurtenissen (zoals systeemactiviteit, vastlopen, hardware-instellingen, browser type, browser taal), en andere soortgelijke informatie.
  • Analysegegevens: We gebruiken Google Firebase Analytics om app-analysegegevens te verzamelen, waaronder informatie over hoe vaak gebruikers de app openen, welke functies van de app worden gebruikt en andere app-prestatiegegevens.

Hoe gebruiken we de informatie die we verzamelen?

We gebruiken de informatie die we verzamelen om de RTV-ZVL App te beheren en te verbeteren, om de inhoud en advertenties in de app te personaliseren, om gebruikersondersteuning te bieden en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

We kunnen de informatie die we verzamelen ook gebruiken om nieuwe functies te ontwikkelen en te testen, om trends en gebruikerspatronen te analyseren en om de app-ervaring te verbeteren.

Hoe delen we de informatie die we verzamelen?

We kunnen de informatie die we verzamelen delen met derden voor analyse, marketing en andere doeleinden, zoals beschreven in dit privacybeleid. We kunnen bijvoorbeeld uw gegevens delen met derden die ons helpen bij het leveren van advertenties en analyseren van gebruikersgedrag.

We delen uw persoonlijke informatie niet met derden, behalve zoals hierboven beschreven of zoals vereist door de wet. We zullen uw informatie ook delen als we te goeder trouw van mening zijn dat openbaarmaking noodzakelijk is om onze rechten te beschermen, om fraude of andere illegale activiteiten te voorkomen of om de veiligheid van onze gebruikers te waarborgen.

Hoe bewaren we de informatie die we verzamelen?

We bewaren uw informatie maximaal 2 jaar. Indien informatie eerder verwijderd moet worden kan er contact opgenomen worden met info@aroundmedia.nl